Временна организация на движението в Сливенско и Ямболско заради ремонти и свлачища

12:30, 14 юли 16 / Общество 25 188 Шрифт:
Topnovini
Заради ремонти и свлачища по пътищата в Сливенска и Ямболска области в въведена временна организация на движението. По пътя между котленските села Ябланово и Тича до 11 август се извършва ремонт на асфалтовата настилка.

Двупосочно в едната лента е движението по пътя Нова Загора-Радево, където се подменят бетонови бордюри. Ремонтира се и пътят в района на с. Полско Пъдарево движението е ограничено в лявата лента. Заради пропаднала част от пътя между селата Бяла и Новачево движението в района се осъществява само в едната пътна лента. Друго свлачище, по пътя Сливен – село Ичера, е причина за забрана на движението в този участък, препоръчва се преминаване през кръстовище „Петолъчката“, другият обходен маршрут е през Абланово - Даулите – връх Българка - Ичера.

Забранено е преминаването на тежкотоварни автомобили над 10 тона през проходите Вратник и Твърдишки. Котленският проход е отворен за всички превозни средства. По пътя Котел - Кипилово се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона. В област Ямбол в участък от пътя между селата Малък Манастир и Голям Манастир движението е пренасочено само в едното платно, поради пропаднала настилка и пропаднал насип. По третокласните пътища Петолъчката-Недялско и Стралджа-Лозенец движението е двупосочно в една лента, поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама