Без вода в центъра, "Княжево" и "Васил Левски"

08:22, 14 юли 16 / Общество 25 153 Шрифт:
Topnovini
Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода".

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Хан Аспарух“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Витоша“, бул. „Патриарх Евтимий“, ул. „Княз Борис I“, ул. „Неофит Рилски“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Асен“ ъгла с ул. „Хан Аспарух“.

 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Кирил Пейчинович“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“ и по ул. „Дамян Груев“ от ул. „Йоаким Кърчовски“ до ул. „Кирил Пейчинович“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кирил Пейчинович“ ъгла с ул. „Дамян Груев“.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Беньо Цонев“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

по ул. „Проф. Беньо Цонев“ от ул. „Лепенец“ до ул. „Константин Фотинов“, ул. „Антон Безеншек“, ул. 548

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Фотинов“ ъгла с ул. „Проф. Беньо Цонев“.

 

Във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Изгрев“ кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Изгрев“, ул. „Горска теменуга“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Горска теменуга“№21.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Иван Шишманов“ жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 148 – висока зона 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 148 на паркинга.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Свобода“ с. Балша, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Акация“, ул. „Стара планина“, ул. „Мир“, ул. „Иван Денкоглу“, ул. „Спортист“ 

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Липа“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама