Избират Мини Мис и Мини Мистър в Добрич

10:49, 12 юли 16 / Общество 25 191 Шрифт:
Topnovini
Актрисата Илиана Балийска и Палавото шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 15 юли (петък) от 18.00 ч. на пл. „Свобода”. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община град Добрич – г-н Йордан Йорданов.

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска - тя дава възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години. Палавото шоу се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.) При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява - решаваща за крайното класиране. Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще се представят на Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – есен“ в Националния дворец на децата в София. Конкурсът става все по-предпочитан и от деца, и от родители, и от педагози, защото в първия етап няма предварително записване и подбор - всеки може да бъде на сцената и да опита да докаже, че мястото му е там, а не в публиката. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 15 юли на площад „Свобода”. регистрацията на всички участници ще стане един час по-рано от началото на шоуто – 17  ч/. , като участието е безплатно.

Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, очакват децата и желаят успех на всички, които ще докажат за пореден път, че Добрич е град на талантливи  и артистични деца.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама