Спират водата в центъра, „Бояна“ и други части на София

09:02, 11 юли 16 / Общество 25 204 Шрифт:
Topnovini
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Княз Борис I“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Прекъсванията ще засегнат живеещи в района на:

по ул. „Княз Борис I“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“

по ул. „Пиротска“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Георг Вашингтон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на ул. „Княз Борис I“ ъгъла с ул. „Пиротска“ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Шишманова конница“ кв. „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Шишманова конница“ от ул. „Матей Преображенски“ до ул. „Кикиш“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Шишманова конница“ ъгъла с ул.“Матей Преображенски“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Райко Даскалов“ кв. „Вердикал“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Райко Даскалов“, ул. „Камчия“, ул. „Тунджа“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Райко Даскалов“ ъгъла с ул. „Тунджа“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама