359 места за редовно обучение след 8 клас са свободни след второ класиране в училищата в област Русе

16:33, 08 юли 16 25 219 Шрифт:
Topnovini
359 места за редовно обучение след 8 клас са свободни след второ класиране в училищата в област Русе.

Ученици, които да продължат средното си образование след завършен 8 клас се набират в СОУ „Васил Левски“ – Ветово, в СОУ „Фридрих Шилер“ – Русе, в ПГ по селско стопанство в Две могили, в ПГ по транспорт в Русе, в СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Сливо поле, в СОУ „Панайот Волов“ – Бяла, в ПГ по селско стопанство в Русе, в ПГ по речно корабостроене и корабоплаване в Русе, в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Две могили, в ПГ по строителство, архитектура и геодезия в Русе, в ПГ по облекло в Русе, в СОУ „Христо Ботев“ – Глоджево, в ПГ по туризъм в Русе, в ПГ по промишлени технологии в Русе, в ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура в Русе, в ПГ по електотехника и електроника в Русе, в СОУ „Йордан Йовков“ – Русе и в ПГ по механотехника в Русе.

Търсят се и ученици, които искат да завършат средното си образование в задочна форма. Свободните места за тях след второ класиране са 386.

Местата за тях са в ПГ по транспорт в Русе, в СОУ „Панайот Волов“ – Бяла, в ПГ по строителство, архитектура и геодезия в Русе, в ПГ по облекло в Русе, в СОУ „Христо Ботев“ – Глоджево, в ПГ по промишлени технологии в Русе, в ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура в Русе, в ПГ по механотехника в Русе, в ПГ по промишлени технологии в Русе и в Професионална гимназия в Бяла.

Свободни места за вечерна форма на обучение след второ класиране предлагат ПГ по облекло „Недка Иванлазарова“ – Русе в паралелка по Производство на облекло от текстил и ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура „Йосиф Вондрак“ – Русе в клас с профил Мебелно производство.

В дуално обучение свободни места все още предлага ПГ по промишлени технологии „Атанас Буров“ – Русе в паралелки по Газова техника и Мехатроника. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама