Шестима пловдивски полицейски шефове наградени с "Почетен знак" на МВР

12:04, 07 юли 16 / Крими 25 426 Шрифт:
Topnovini
Шестима служители от Областната дирекция на МВР в Пловдив са наградени с най-високото отличие - "Почетен знак" ІІІ степен.

Със заповед на министъра на вътрешните работи за съществен принос при изпълнение на служебните задължения и постигнати професионални резултати са отличени началниците на Шесто РУ и РУ - Карлово, главен инспектор Димитър Събчев и главен инспектор Христо Бахлов, началниците на групи "Криминална полиция" в Трето и Шесто районно управление - главен инспектор Георги Машонов и главен инспектор Пламен Петков, началникът на група "Химия, биология и одорология" в сектор БНТЛ старши инспектор Николай Костадинов и началникът на група "Противодействие на грабежи" в отдел "Криминална полиция" старши инспектор Гергана Симеонова.

"Изпълнявайте дълга си, но винаги се прибирайте живи и здрави при семействата си", каза главният секретар на МВР Георги Костов на церемонията по награждаване на служители от Областната дирекция на МВР в Пловдив. В словото си той отбеляза, че получените отличия са доказателство за професионалните успехи, които пловдивската дирекция постига.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм с "Обявяване на благодарност" от министъра на вътрешните работи са отличени двама служители, а други 15 - с "Писмена похвала" от главния секретар на МВР. "Писмена похвала" от директора на ОДМВР - Пловдив, старши комисар Христо Разсолков и заместника му комисар Георги Георгиев получиха 237 служители и 37 началниците на районни управления.

По време на церемонията бе извършен водосвет за здраве и благополучие. На официалното събитие присъстваха и директорите на главни дирекции "Борба с организираната престъпност" и "Гранична полиция" главен комисар Ивайло Спиридонов и главен комисар Антонио Ангелов, областният управител, кметът на града и ръководителите на съда и прокуратурата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама