Спират водата в центъра и „Васил Левски“

08:25, 04 юли 16 / Общество 25 220 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с демонтаж на спирателен кран на бул. „Ген. Скобелев“ Център район „Триадица“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул.“Пенчо Славейков“, бул. “Витоша“, бул. “Александър Стамболийски“, бул. “Христо Ботев“, ул. “Македония“ и бул. “Ген. Тотлебен“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Ген. Скобелев“ ъгъла с бул. “Христо Ботев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Беньо Цонев“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. “Проф. Беньо Цонев“ от ул. “Лепенец“ до ул. “Константин Фотинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. “Константин Фотинов“ ъгъла с ул. “Беньо Цонев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама