1 000 наши строители могат да работят в Израел

23:57, 30 юни 16 25 562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
1 000 наши строители могат да започнат работа в Израел като кофражисти, арматуристи, работници по полагане на керамични облицовки по подове и стени, както и работници по полагане на мазилки. Тази възможност предоставя Аганцията по заетостта.

Базовото възнаграждение е около 1 540 долара на месец. Офертите на израелските партньори включват трудов договор, възможност за престой до 3,5 години и работа при ясни и коректно посочени условия на труд.

Работодателят ще прави и месечен депозит в размер на700 NIS по сметка на работника като допълнение към основната заплата. Набраната сума ще се изплаща на работника при напускането му на Израел след приключване на трудовия договор.

Всеки строителен работник в Израел ще получи за периода на заетостта подходящо жилищно настаняване и частна медицинска застраховка.

Кандидатите ще преминат практически изпит за професионални умения по една от посочените специалности. Успешно преминалите изпита ще продължат в последващия подбор на кадри, който е на случаен принцип. Процесът на набиране на кадри е безплатен и желаещите няма да заплащат такси при кандидатстването.

Практическият изпит ще бъде в София в периода 8-12 август 2016 г. Документи ще се приемат в бюрата по труда в цялата страна до 29 юли. Пълна информация за възможността за работа в Израел може да бъде намерена на https://www.az.government.bg/bg/news/view/nabirat-se-otnovo-stroitelni-rabotnici-za-izrael-1251/  или в най-близкото бюро по труда.

Кампанията по набирането на кандидати се организира във връзка с подписана Спогодба между българското и израелското правителство за набиране и осигуряване на временна заетост на граждани на двете страни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама