Изоставен багаж предизвика хаос на летище „Шарл Де Гол“ в Париж

17:40, 30 юни 16 / Свят 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изоставен багаж предизвика хаос летище „Шарл Де Гол“ в Париж. Зоната за регистрация на терминал 2Е остана затворена за часове, съобщи на профила си във Фейсбук журналистът Найо Тицин, който от известно време живее във вренската столица.

„Зоната за Check-in беше затвотена и стотици пътници бяха отцепени на безопасно разстояние. След като се разбра, че пакетът е случайно забравен багаж и не е бомба (слава Богу) зоната за Check-in беше отново отворена и тогава започна истинския хаос за стотиците хора. Всички служители на летището уверяваха пътуващите, че самолетите са наясно със ситуацията и ще изчакат. Оказа се обаче, че не е точно така и самолетите си излитаха по разписание. Така и ние си изпуснахме полета, защото летището не успя да осигури адекватно и бързо обслужване", написа Тицин и добави, че френският авиопревозвач „Ер Франс“ е презаверил билетите на пътниците, изпуснали полетите си.

Оплаквания за изпуснати полети имаше и в Туитър, където десетки потребители публикуваха снимки от терминала с послания, че заради създалия се хаос няма да могат да летят.

След атентата на летище „Ататюрк“ в Истанбул всички аеропортове по света повишиха нивото си за сигурност.

В сряда забравена чанта предизвика паника на летище „Дж. Ф. Кенеди“ в Ню Йорк. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама