Всеки ден "Изипей" плаща битовите сметки на един от своите клиенти във Варна

11:45, 30 юни 16 / Общество 25 966 Шрифт:
Topnovini
Клиентите на "Изипей" в град Варна вече имат шанс да получат обратно парите си, платени за битови сметки. Всеки ден до 15 октомври 2016 г. компанията ще избира с томбола един от своите абонати и ще погасява всичките му задължения.

Условието за участие в промоционалната кампания на "Изипей" е да се платят три или повече битови сметки накуп. Това могат да бъдат фактури за електро- и топлоенергия, водоснабдяване, мобилни или стационарни телефони, газ, СОТ, интернет, кабелна телевизия или други месечни задължения. "Изипей" покрива всички задължения на късметлиите, според условията на кампанията.

Пример: Клиент на "Изипей" посещава каса в град Варна и избира да заплати ток, вода, GSM и кабелна телевизия на обща стойност 40+20+30+20=110 лв. Ако той е късметлията за деня, на екрана на компютъра излиза специално съобщение „Изипей АД плаща тази сметка“. Касиерът веднага възстановява на клиента цялата сума, предоставена за плащане на избраните битови сметки.Томболата се провежда ежедневно, като печелившите имена се определят на случаен принцип. За първите две седмици след стартирането на кампанията, общата стойност на заплатените от "Изипей" сметки е 1677.17 лв. Списък с досега спечелилите, можете да откриете на адрес: www.easypay.bg/site/?p=promo_win.Над 500 000 домакинства всеки месец се възползват от платежните услуги на "Изипей" - плащане на битови сметки, парични преводи в страната и чужбина, вноски по банкова сметка, глоби към КАТ, онлайн покупки и други. Към днешна дата касите в страната са повече от 2300, като компанията непрекъснато разширява мрежата си, за максимално удобство на своите клиенти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама