БДЖ пусна два нови влака до и от Солун

10:54, 30 юни 16 / Общество 25 148 Шрифт:
Topnovini
Два нови влака София - Солун пуска БДЖ до клая на летния сезон, съобщават от там. От София за Солун влакът ще се движи всеки петък до 2-и септември, а в обратното направление от Солун за София ще пътува в неделните дни до 4-и септември. 

От София композицията, която тръгва от Букурещ, ще тръгва в 23:55 ч. и ще пристига в Солун събота сутрин в 06:30 ч. В неделя влакът ще заминава късно вечерта от Солун в 23:10 ч. и ще пристига понеделник сутринта на Централна гара София в 06:15 ч.

От София директните вагони от Солун за Букурещ ще пътуват с редовния международен влак за Румъния, който тръгва от Централна гара София в 08:00 ч. и пристига в Букурещ в 17:24 ч.

Композицията е от от един кушет вагон от София до Солун и обратно, както и от два седящи вагона, по един кушет и един спален вагон от Букурещ до Солун и обратно. За спалния и кушет вагоните от Букурещ до Солун и обратно резервации могат да се правят само в Букурещ и Солун, уточняват от БДЖ.

Цената за втора класа е 32.86 лв. в едната посока. Допълнително се заплащат запазено място – 1,96 лв. или кушет място – 18,38 лв. в посока

„БДЖ - Пътнически превози” ЕООД предлага билети за отиване и връщане на атрактивни цени по офертата “City Star” за малки групи от 1 до 5 човека. За студенти има специално намаление. Отстъпки ползват и деца от 4 до 12 години, както и групи от над 6 пътника.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама