След две “скоби” за ден нередовен шофьор потроши автомобил на ЦГМ

14:53, 29 юни 16 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Автомобил на “Центъра за градска мобилност” ЕАД е бил потрошен от гневен гражданин днес, съобщиха оттам. Това е станало, след като контролиращите паркирането в столицата са поставили за втори път скоба на автомобила му.

Инцидентът е станал около 10:00 ч. днес на ул. “Св. Св. Кирил и Методий”. Служителите на ЦГМ са установили, че не е заплатено паркиране и са поставили скоба. Собственикът на колата е заплатил глоба от 30 лева на място на монети, като те са били приети от контролиращите без възраждения. Те са го предупредили, че ако не премести колата, въпреки че е платил вече една глоба, трябва да заплати отново със SMS или талон за паркиране.

При повторна проверка се оказало, че той не е заплатил и служителите са сложили втора скоба. Виждайки това, собственикът на автомобила е започнал да удря колата на ЦГМ, за което има направен снимков материал, който е представен на полицията.

Освен това собственикът на автомобила е сигнализирал полицията, че е бил ударен от автомобила на "Център за градска мобилност" ЕАД, което не отговаря на истината и е доказано от представения снимков материал, казват от общинското дружество.

В началото на март т.г друг софиянец влезе за кратко в ареста, след като опита сам да свали поставена "скоба".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама