Георги Гергов: Време беше да се чуят ясно гласовете на партийните членове

13:36, 29 юни 16 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Вътрешнопартийното допитване, което цели да се определи формулата за участие на БСП в президентските избори в област Пловдив се движи с добри темпове", каза  областния лидер на БСП Пловдив Георги Гергов. Той упражни своя вот в секцията в район Централен на гр. Пловдив, където до края на втория ден бяха гласували повече от 30% от членовете на партията.

"Партийните членове са тези, които да кажат дали БСП да се яви самостоятелно на президентските избори, а ако е в коалиция кои  да са левите  или центристки партии, с които да влезе в преговори за подкрепа. Отчитаме и завишен интерес от страна на симпатизантите ни,  които уставно имат определени права, но не участват в отчитането на резултатите от вота. В община Куклен обаче, в която допитването е преминало на 75% , част от поддръжниците ни са поискали и да станат членове", коментира вота Гергов.

В община Съединение своя вот са изразили около 80% от членовете, приключило е гласуването в някои от селата в община Първомай, община Садово и община Карлово. В гр. Сопот секциите работят целодневно, така е и в Асеновград и Карлово. "Според предоставени данни масово гласуват членовете на партията в активна възраст, а за по-възрастните членове са регистрирани подвижни секции", заяви лидерът на социалистите в областта и член на ИБ на НС на БСП Георги Гергов

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама