Русе е домакин на един от най-големите геймърски турнири в страната

11:34, 04 юни 16 25 791 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес в комплекс „Канев Център” на Русенския университет стартира едно от регионалните състезания на Game Ninja. То ще продължи два дни, и се очаква да привлече голям брой младежи и любители на компютърните игри и електронните спортове. 

Изданието на Game Ninja в Русе ще включва отборни и индивидуални турнири по някои от най-популярните у нас игри. Ще има целодневни 5 на 5 турнири по Counter-Strike: Global Offensive и League of Legends, а почитателите на картовите игри ще могат да упражнят уменията си в Hearthstone и да спечелят награди, ако се представят добре.

Наградният фонд за отборните турнири ще включва парични стимули (300 лв. за отбора победител и 200 лв. за екипа на второ място), както и предметни награди от спонсорите на събитието, за което в Русе помагат главният технологичен партньор Jar Computers, Русенският университет "АнгелКънчев” и компаниите Acer, Musala Soft, Nakama, Ozone.bg, Plantronics, Razer и TP-Link.

Предвидени са забавленияи за зрителите, които не участват непосредствено в турнирите. Те ще имат възможност да се включат в редица игри и томболи с участие на публиката, по време на които също ще бъдат раздадени много награди.

Цената на билета е 5 лева за двата дни. Билети могат да се закупятна място в деня на събитието.

Повече подробности иактуална информация за всички събития, свързани с Game Ninja, новините , турнирите и наградите можете да намерите на официалния сайт на инициативата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама