Президентът Росен Плевнелиев откри в Пловдив новия офис на най-голямата аутсорсинг компания

11:31, 30 май 16 25 839 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Президентът Росен Плевнелиев откри в Пловдив новия офис на най-голямата аутсорсинг компания TELUS International. До края на годината тук ще бъдат разкрити 500 работни места. В момента над 250 служители работят в пловдивския офис на канадската компания.

"За мен е огромна чест всеки път, когато виждам глобални компании да идват в България, да се развиват, да правят бизнес, да отварят нови работни места. Споделям огромната си радост от този изключително модерен офис, от тези млади хора, които видях днес тук, от успешните операции на световния гигант и лидер в аутсорсинга", заяви Плевнелиев, преди да пререже лентата.

"Пловдив е на прав път, с предоставянето на толкова добри условия за бизнес, с добро управление и инфраструктура", каза още президентът. Той припомни, че България е първа в Европа аутсорсинг дестинация и трета в света.

Новият офис е в бизнес сграда от висок клас в близост до новата многофункционална зала "Колодрума". В него има йога стая, зони за релакс и спорт.



"Над 60 компании с 5000 служители работят в аутсорсинг сектора в Пловдив", каза заместник-кметът на града Стефан Стоянов, който също присъства на официалното откриване.

TELUS International е многоезичен контактен център, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3000 служители в 6 центъра в София и Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния) и Манчестър (Великобритания). Обслужването, което се предоставя на клиенти по цял свят, е на над 35 езика. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама