Радан Кънев предпочел фитнеса пред Бойко Борисов

15:12, 26 май 16 / Политика 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Не съжалявам, че сутринта преди работа прекарах във фитнеса, вместо пред телевизора. Донякъде съжалявам, че отделих това време по обяд. Това написа в профила си във Фейсбук председателят на ДСБ Радан Кънев. Коментарът му е по повод гостуването на премиера Бойко Борисов в сутрешния блок на Нова телевизия. 

В интервюто си премиерът сравни действията на ДСБ с тези на АБВ. Той обясни, че и двете партии му предлагали обща кандидатура за президент, но при условие, че те посочат кой да бъде издигнат. 

Публикуваме цялото мнение на Кънев без редакторска намеса:

Главата в пясъка. Нито дума за провала на законността, за блокажа на реформата в прокуратурата, за администрацията, която пречи, а не помага на бизнеса. Нито дума за тревожното състояние на публичните и частните финанси и парализираните финансови регулатори. Нито дума за изпреварващото икономическо развитие на Румъния и дори на Сърбия. А още по-малко - за причините за него. 

Дори вече не "спира поръчки" и не бори корупцията. Тя си е добре...

45 минути, в които важните проблеми ги няма. Меко казано, разочароващо. Не съжалявам, че сутринта преди работа прекарах във фитнеса, вместо пред телевизора. Донякъде съжалявам, че отделих това време по обяд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама