Даниел Панов поздрави ФК "Етър" за победата над „Ботев“ Враца

15:39, 30 апр 16 / Спорт 25 586 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Искрено и сърдечно поздравявам футболистите на „Етър“, треньора Ферарио Спасов, помощниците му Илиян Киряков и Калоян Чакъров, президентът на клуба Александър Нанков, както и всички привърженици на любимия ни отбор с решаващата победа над състава на „Ботев“ Враца" - се казва в официалното обръщение на кмета на Велико Търново, по повод победата на ФК "Етър".

"Момчетата с виолетови екипи изиграха един вдъхновяващ мач. Направиха пълен обрат. Не загубиха нито за миг вяра в успеха.Показаха характер, решимост, мъжество и последователност и се поздравиха с ключова победа над прекия конкурент за първото място в Северозападна „В“ футболна група. Като гост отборът на „Етър“ изигра чудесен мач, воден от своя треньор Ферарио Спасо, и зарадва всички привърженици на футбола във Велико Търново. Този успех бе чакан от всички над три години. Три години, в които работихме заедно, за да възродим „Етър“, да възродим великотърновския футбол." - добавя още Даниел Панов.

Според  кмета на старата столица, всички почитатели на „Етър“ трябва да бъдат заедно не само на стадион „Ивайло“, но и при гостуванията на любимия отбор в  срещите до края на сезона.

"Подкрепата ни за любимият „Етър“ е ключова в общото ни усилие да върнем „виолетовите“ там, където им е мястото- в професионалния футбол.  Само „Етър“!", завършва в писмото си Даниел Панов.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама