Зачестяват случаите на разбити и ограбени коли в Пловдивско

18:36, 29 апр 16 25 792 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лек автомобил "Пежо" е станал обект на взломно посегателство в Асеновград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

49-годишна асеновградчанка съобщила в районното полицейско управление, че за времето между 15.30 часа в сряда и 7 часа в четвъртък от колата й били откраднати музикално устройство, 160 лева и фирмени документи. При огледа е установено, че кражбата е извършена след разбиване на странично стъкло. Образувано е досъдебно производство, предприето е разследване.

Междувременно криминалисти от Шесто РУ разкриха извършител на кражби от два леки автомобила. В сряда са образувани две досъдебни производства по сигнали от шофьори на "Рено" и "Опел".

Според първоначалната информация, от първата кола на ул. "Герлово" с взлом била открадната акумулаторна батерия, а по същия начин от втория автомобил на ул. "Златорог" било задигнато музикално устройство.

В рамките на няколкочасово разследване е установен и задържан извършителят -31-годишен пловдивчанин. Допълнителна справка сочи, че той е известен на служителите на реда и е осъждан.

С постановление на Районна прокуратура - Пловдив, вчера на мъжа е повдигнато обвинение и му е взета мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама