Временна организация на движението заради планинското състезание „Валерий Великов"

14:35, 30 мар 16 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въвеждат се промени в движението на автомобилите във връзка с провеждане на планинското състезание ”Валерий Великов”, първи кръг от националния шампионат по планинско изкачване. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.

Състезанието ще се проведе на 2 и 3 април 2016 г. на територията на община Шумен.  За осигуряване на безопасни условия за провеждане на състезанието ще бъде спряно движението на автомобили по ул. „Раковски“ от ул.”Райна Княгиня” до входа на Пивоварен завод „Шуменско пиво” за времето от 11 ч. до 18.30 ч. в събота и от 9 ч. до 16.30 ч. в неделя.

По същото време ще бъде затворен за движение и пътят за Стария град от портала на “Шуменско пиво” до вила „Пазачница”, като за обходен маршрут за с. Новосел се ползва републиканският път Е70.

Забранява се движението и по пътя от ”Гроба на курсистите” до Стария град -                     и от прекия път за с. Новосел от кръстовището до  Стария град към Шумен за времето от 11 ч. до 18.30 ч. в събота и от 9 ч. до 16.30 ч. в неделя.

Паркингът пред входа на Парк „Кьошкове” трябва да бъде освободен от паркирани автомобили от 6 ч. в събота до 16.30 ч. в неделя. За публиката е определена като паркинг крайната дясна лента на северното платно на бул.“Симеон Велики“ от ул. „Ген. Столетов“ до ул. „Раковска“. От 10 часа в събота до 16.30 часа в неделя временно се закрива и автобусната спирка в този участък.

Ангажимент на ОП „Паркинги, гаражи и благоустройство“ е да монтират пътните знаци, указващи временната организация на движението.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама