Продават на търг цех за пластмаса във Велики Преслав

17:13, 29 фев 16 25 712 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Цех за производство на найлонови торбички и рециклиране на пластмасови изделия в промишлената зона на  Велики Преслав се продава на търг чрез частен съдебен изпълнител. Информацията е публикувана на сайта на Регистъра за публични продажби.

Застроеният имотът с обща площ 8 985 квадратни метра е ипотекиран за 200 000 лева.

Обявената начална тръжна цена е 440 010 лева.

Имотът включва цех “Пам” със застроена площ 625, цех “Спойка” със застроена площ 150 квадратни метра, които представляват едноетажна монолитна сграда, цех “Тестване” монолитна сграда с големина 750 квадратни метра, двуетажна тухлена постройка на административна и битова сграда с площ 401 квадратни метра, втора административна сграда от 180 квадратни метра – едноетажна сглобяема конструкция, две работилници с площ 90 и 62 квадратни метра. Първият е постройка с метална конструкция, а вторият монолитна постройка. Двете помещения са обединена в обща едноетажна сграда. За продажба са обявени още едноетажна панелна сграда на портал с площ от 15 квадратни метра, половината от идеална част на трафопост, 70% от идеална част на бетонова подпорна стена в южната част на имота, половината от идеална част на ограда с бетонова основа, бетонна септична яма, асфалтобетонна и тротоарна настилка, бетонни бордюри и извънзаводска канализация.

Имотът може да се оглежда всеки вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Залогът за участие в търга е 10% от начално обявената цена.

Документите за продажбата са в канцеларията на Районен съд Велики Преслав.

Офертите за участие в търга се приемат в Районен съд Велики Преслав само срещу квитанция за платен залог.

Документи за участие в продажбата се приемат от 29 февруари до 29 март.

Търгът ще се състои на 30 март от 10 часа в Районния съд в старопрестолния град. Ако сумите на подадените първоначално писмени оферти на някои от участниците съвпадат ще се премине към устно наддаване със стъпка размера на залога.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама