Варненска компания грабна приз за инвестиция в иновативен бизнес

10:29, 15 фев 16 25 544 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Второ място в категория "Инвестиция в иновативен бизнес” грабна варненското предприятие "Елдоминвест". Призът бе връчен от вицепремиера Меглена Кунева на управителя на компанията инж. Йонка Велковска-Георгиева. Това се случи на тържествена церемония в София, в рамките на която бяха раздадени наградите "Инвеститор на годината".

На събитието присъстваха над 250 представители на политическия и бизнес елит на страната, на международните финансови институции у нас, на смесени търговско-индустриални камари, на работодателски организации. След обективната оценка на авторитетното жури до финала бяха допуснати 17 компании.

През 2015-а година "Елдоминвест" откри модерна линия за производство на енергоспестяващи бойлери с вместимост от 30 до 2000 литра. С тази инвестиция компанията изпълни поредната фаза от дългосрочната си програма за технологична модернизация.

Реализирайки този проект, предприятието не само въведе иновации в производствените процеси, но откри нови работни места и допринесе за икономическия растеж във Варненска област.

За своята 29-годишна история "Елдоминвест" утвърди позициите си като лидер в областта на отоплението и възобновяемите източници на енергия. Продуктите на компанията съчетават в себе си основните принципи за високо качество – иновативност, енергийна ефективност и дълъг експлоатационен живот.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама