На Бойко много му се искаше да е приятел с Радан и Делян едновременно, заяви Кънев

19:52, 31 яну 16 / Политика 25 593 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На Бойко много му се искаше да е с Радан и с Делян приятел едновременно. Това няма как да се случи, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев по Нова телевизия, визирайки премиерът Бойко Борисов и депутата от ДПС Делян Пеевски. 

„Виждам в ГЕРБ рефлекс да се самосвалят отново. Смятам, че не могат да се справят с обвързаността си с ДПС и с проблема Пеевски, който става все по-голям. Този проблем на Бойко му идва в повече“, смята Кънев.

Според него, докладът на Европейската комисия (ЕК) му казва, че няма как да получава еврофондове и едновременно с това да помага да се крадат. „Не може да насърчаваш ДПС и Делян Пеевски, да ги държиш близо до себе си и успоредно с това да получаваш еврофондове”, подчерта той.

Радан Кънев бе категоричен, че над Пеевски със сигурност стои Ахмед Доган. „Всички видяхме какво става в ДПС, всички смятахме, че Лютви Местан е някаква фигура. Оказа се, че на него не може да се разчита, защото той не държи писалката, не е негов подписът. Просто Доган се отметна и го изрита“, допълни Кънев.

По думите му, в последните събития в ДПС обаче се вижда нещо много тревожно – в България този тип решения се взимат в две други столици - в Анкара и Москва, като зад модела „Кой” стоят чужди сили.

"Относно подмятанията за сексуалната ми ориентация, го очаквах. Когато няма за какво друго да се хванат, хората се хващат за това. Не предполагах обаче степента на атаката и гнусотията. Признавам, че това ме нарани”, оплака се Радан Кънев. Той бе категоричен, че не е протеже на Иван Костов. „Този сценарий е невъзможен“, подчерта още лидерът на ДСБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама