Тодор Славков е един от пострадалите в катастрофата на „Симеоновско шосе“

20:02, 30 дек 15 25 775 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тодор Славков е един от пострадалите в катастрофата на „Симеоновско шосе“. Това потвърди за София Topnovini.bg директорът на „Пътна полиция“ към СДВР комисар Тенчо Тенев.

Той обясни, че по „Симеоновско шосе“ се движел лек автомобил „Форд“, като в една от пресечките е изскочило „Ауди“, което не спазило знака за предимство. „Вследствие на удара отскача и влиза в насрещната лента за движение. Там попада на друг автомобил, управляван от Тодор Славков. От катастрофата са пострадали една възрастна жена, внучето й и Тодор Славков. Няма наличие на алкохол на тримата водачи“, подчерта комисар Тенев. По думите му пострадалите не са в тежко състояние, а само с охлузни рани. Той уточни, че за днес това е най-тежката катастрофа в София.

„Към момента движението е напълно нормално. До преди час имаше по-интензивен трафик на изходите на столицата. В момента движението се нормализира, светофарите са включени на автоматичен режим, тъй като то се регулираше ръчно до преди час. Около 10 000 автомобила напуснаха столицата днес“, посочи комисар Тенчо Тенев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама