Съдът в Пловдив реши: Сюрен Борисов остава зад решетките

17:54, 30 дек 15 25 1051 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районният съд взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 24-годишния Сюрен Борисов, който е обвиняем за побой на три лица пред заведение в Пловдив. Мярката е по искане на Районна прокуратура – Пловдив.

Припомняме, че на 28 декември около 6 ч. сутринта пред нощното заведение "Галакси" е възникнал конфликт. Трима студенти, единият от тях син на пловдивския депутат Георги Търновалийски, са се спречкали с Пепа Мошукова и ММА боеца Сюрен Борисов, които са излизали с кола от паркинга на клуба. И петимата са били посетители в заведението. Спречкването е продължило и Сюрен е нанесъл побой на тримата младежи.

Пострадалите са били с наранявания и са откарани в болница за оказване на медицинска помощ.

"Деянието се отличава с висока обществена опасност, защото е извършено срещу три лица", каза в съдебната зала Ваня Прокопова, прокурор от Районна прокуратура - Пловдив. Тя изтъкна, че през 2011 г. обвиняемият е бил осъждан за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди и в момента срещу него има дело, което е в съдебна фаза.

Районният съд в Пловдив прецени, че Сюрен Борисов може да се укрие и извърши друго престъпление, и му наложи мярка "задържане под стража". Определението не е окончателно и може да се обжалва пред Окръжния съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама