Приемните дни на кметския екип на Добрич са посетени от 90 граждани

14:57, 30 дек 15 25 825 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гражданите, които са посетили приемните дни на кметския екип на Добрич, са общо 90, съобщиха от пресслужбата на общинската администрация. Две трети от тях са изявили желание да говорят лично с кмета Йордан Йорданов. Основните проблеми, за които искат съдействие, са осигуряване на работа, жилищно настаняване, разрешаване на социални проблеми. Поставят въпроси в сферата на строителството и градския кадастър.  Интересуват се също от общинската собственост, спорта, сферата на културата и образованието.

От общинската администрация напомнят, че кметът Йордан Йорданов приема граждани във вторник от 10 часа. Приемният ден на арх. Боян Коларов – зам.-кмет „Устройство на територията“ е във вторник от 15.00 часа, на д-р Емилия Баева – зам.-кмет „Хуманитарни дейности“ - сряда от 10.00 часа, Росица Йорданова – зам.-кмет „Икономическо развитие и европейски фондове“ - сряда от 15.00 часа, Елка Димова – зам.-кмет „Финанси и общинска собственост“ - четвъртък от 13.30 часа, и Калина Георгиева – секретар - петък от 15.00 часа.

Записването за приемните дни се извършва в Община град Добрич, ул."България" 12, в Центъра за услуги и информация на Работно място №4, както и чрез формуляр на електронния сайт на Общината – www.dobrich.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама