6 амбициозни проекта с шанс за "Бърз Старт"

22:46, 29 дек 15 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Startup Factory избра проектите, които ще се включат в програмата „Бърз Старт“ и в рамките на два месеца ще имат за цел да доразвият своите продукти и да ги превърнат в реални прототипи с ясна концепция за пазарна реализация. Това съобщи на сайта си „фабриката” за startup-и в Русе.

Първият проект касае среда и платформа за инсталиране на приложения в облака. Целта му е масовите потребители да имат достъп до разнообразни приложения чрез всичките си устройства, по всяко време и на всяко място. Лидер на екипа е Габриел Кънев.

Вторият проект е за социална мрежа за хора, които се занимават с финансови инструменти. Основното приложение на услугата е да спомага споделянето на идеи и опит на участниците в социалната мрежа при вземането на инвестиционни решения. Лидер на екипа е Симеон Илиев.

Третата инициатива е за помощник и съветник за упражнения в домашни условия. Това е мобилно приложение, което ще обедини списъци от упражнения с индивидуална програма, следене на личен прогрес, тракер на измината разстояние при бягане, световни класации за постигнати резултати. Лидер на екипа е Диан Дончев.

Четвъртият проект с шанс за бърз старт е сайт за задаване, предаване и проверяване на домашни работи. Чрез него учителите задават домашната работа. Учениците я пишат и я изпращат електронно чрез онлайн платформа. Прави се проверка за плагиатство. Учителят проверява работите и дава оценки. Лидер на екипа е Калоян Мънев.

Stereoroom пък е проект, чрез който потребителите могат да слушат музика според настроението си или според жанра и емоцията на песента. Лидер на екипа е Иван Димов.

Мултиплатформено фитнес приложение помагащо на хората да постигнат по-добри резултати чрез статистики и тренировъчна помощ е последният проект, който може да получи бърз старт. Лидер на екипа е Александър Кондов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама