С решаването на редица проблеми се зае зам. председателят на НС Иванов на приемната си във В. Търново

16:55, 30 ное 15 / Политика 25 107 Topnovini
Десетки великотърновци посетиха приемната на заместник председателя на Народното събрание Иван Иванов във Велико Търново днес. Тя бе  организирана в Общината. "Дойдоха мнохо хора с лични и такива с институционални проблеми", каза Иван Иванов.

С някои от поставените от хората проблеми, народният представител се заема веднага. Един от споделените въпроси касае Дома за медико-социални грижи в Дебелец, за който след затаварянето на Филиала във Велико Търново не достига транспорт за извозване на децата, които са на дневна грижа, е споделило ръководството на социалната институция.

Приемната на Иван Иванов бе посетена и от архитекти от Асоциация „Стари столици“ във връзка с предложенията за промяна в Закона за културното наследство. Друг проблем, с който се заема зам. председателят на Парламента е нерегулираното подаване на ток в промишлената зона по пътя Чолаковци - Дебелец, поради което се стига до аварийни ситуации с много от електрическите уреди в предприятията там.

Иван Иванов коментира още, че предстоят промени в Конституцията и Закона за съдебната власт, както и приемането на Бюджет 2016 относно парламенратната си дейност.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани