С решаването на редица проблеми се зае зам. председателят на НС Иванов на приемната си във В. Търново

16:55, 30 ное 15 / Политика 25 605 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десетки великотърновци посетиха приемната на заместник председателя на Народното събрание Иван Иванов във Велико Търново днес. Тя бе  организирана в Общината. "Дойдоха мнохо хора с лични и такива с институционални проблеми", каза Иван Иванов.

С някои от поставените от хората проблеми, народният представител се заема веднага. Един от споделените въпроси касае Дома за медико-социални грижи в Дебелец, за който след затаварянето на Филиала във Велико Търново не достига транспорт за извозване на децата, които са на дневна грижа, е споделило ръководството на социалната институция.

Приемната на Иван Иванов бе посетена и от архитекти от Асоциация „Стари столици“ във връзка с предложенията за промяна в Закона за културното наследство. Друг проблем, с който се заема зам. председателят на Парламента е нерегулираното подаване на ток в промишлената зона по пътя Чолаковци - Дебелец, поради което се стига до аварийни ситуации с много от електрическите уреди в предприятията там.

Иван Иванов коментира още, че предстоят промени в Конституцията и Закона за съдебната власт, както и приемането на Бюджет 2016 относно парламенратната си дейност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама