Общинският съвет в Г. Оряховица положи клетва

15:09, 09 ное 15 / Политика 25 137 Topnovini
Областният управител на Велико Търново проф. Пенчо Пенчев днес откри първото заседание на новия общински съвет в Община Горна Оряхавица.

Той поднесе приветствие към новоизбраните съветници, общинските кметове и кметовете на населените места. След произнасянето на клетвата от инж. Добромир Добрев той получи и символите на общината, ключ и огърлица.

„През изминалите 4 години загърбихме политическите си пристрастия и работихме в синхрон. Доказахме, че заедно – изпълнителна и законодателна власт, можем да работим за благото на жителите на общината. Надявам се, че и през следващите 4 години ще оправдаем доверието, което ни гласуваха гражданите на община Горна Оряховица”, каза инж. Добромир Добрев и пожела на всички успешен мандат.

След тайно гласуване за председател на Общинския съвет в Горна Ораховица беше избран Даниел Костадинов от групата на ГЕРБ.

„В предишния мандат започнахме много проекти, които предстои да бъдат завършени през следващите четири години. Призовавам ви да загърбим политическите си пристрастия и да станем един отбор за бъдещето на Горна Оряховица, така че в края на този мандат да бъдем горди, че сме били част от него”, каза Даниел Костадинов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!