Русенският университет приема документи по проект "Европейски стипендии"

14:06, 05 ное 15 25 149 Topnovini
Студенти от Русенския университет могат да кандидатстват за европейски стипендии до 17 ноември, съобщават от учебното заведение. Документи се подават онлайн до 12 ноември или в Международния отдел на висшето училище до 17 ноември. 

Могат да кандидатстват студенти редовно обучение, които нямат невзети изпити и са постигнали успех поне 4:00 от предишните два семестъра. Стипендиите са два вида – за успех и специална. 

Необходимите документи за кандидатстване за стипендия за успех включват онлайн формуляр от сайта на проекта www.eurostipendii.mon.bg, уверение за успех от предишните два семестъра (зимен и летен на учебната 2014/2015 г.) и IBAN от лична банкова сметка в банка ОББ (незадължително).

Кандидатите да специални стипендии трябва да представят попълнен онлайн формуляр от сайта на проекта www.eurostipendii.mon.bg, уверение за успех от предишен един семестър (летен семестър на 2015/2016г.), IBAN от лична банкова сметка в банка ОББ (незадължително), служебна бележка и копие на грамота/разработка.

Документите могат да се подават както онлайн, така и в Международен отдел, стая 1.313б. Формулярите можете да изтеглите и от сайта на Русенския университет. 

Класирането ще бъде обявено на 1 декември 2015 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!