Сигнал за предизборни "главорези" нажежи страстите в Долни чифлик

19:44, 31 окт 15 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Син на кандидат за кмет във Варненско и трима негови приятели са станали обект на полицейска проверка по сигнал за нарушаване на политическите права на граждани в Долни чифлик, научи Topnovini.bg. 

Мъжете са проверени пред ресторант "Лонгоз" в село Старо Оряхово, където в следобедните часове пристигнали моторизирани полицаи. Те били пратени там по сигнал, че "главорези" обикаляли с луксозни коли различни населени места в общината и заставяли избиратели да не гласуват на предстоящия балотаж. 

След проверка на личните им карти четиримата са нямали друго касателство с органите на реда. За това увериха източници на Topnovini.bg, които се обосноваха с факта, че съпругата на началника на полицейския участък в Долни чифлик е заместник-кмет на общината.

В социалната мрежа обаче се появи видео, авторът на което твърди, че в следобедните часове автомобилите на проверените в Старо Оряхово лица са били паркирани пред полицейското поделение в Долни чифлик. Възможно е четиримата да са били извикани на разпит впоследствие. От МВР-Варна отказаха всякаква информация по случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама