„Поморие” би „Септември“ и постигна десета победа в „Б“ група

14:40, 31 окт 15 / Спорт 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на “Поморие” се поздрави с десета победа в първенството на “Б” професионална футболна група. Възпитаниците на старши треньора Малин Орачев се наложиха над “Септември” (Симитли) в домакинска среща от 13-тия кръг, съобщиха от местната Община.

Срещата завърши с победа 3:2, като първия гол отбеляза играчът на домакините Яни Пехливанов в 21-та минута.  Резултатът бе изравнен в 40-та минута, когато Илиян Христов се оказа точен за „Септември”.

В началото на второто полувреме защитникът Пехливанов отново даде аванс за своя тим. Девет минути преди края на мача Михаел Орачев покачи аванса от дузпа, отсъдена за нарушение срещу резервата Стефан Стаматов. В добавеното време Даниел Младенов от противниковия отбор намали разликата на 3:2.

С натрупан актив от 31 точки ОФК “Поморие” остава лидер в класирането, следван от "Дунав" с 27 и "Локомотив" с 26.

Следващият двубой на поморийци ще се състои идния вторник от 15.30 часа в Созопол. Предстоящата среща е отложеното от 12-тия кръг на първенството морско дерби срещу едноименния отбор.

ОФК “Поморие” организира безплатен транспорт за своите почитатели. Тръгването е в 14:00 от паркинга до Община Поморие и квартала пред заведението „Лазур“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама