Двама пострадаха при катастрофи в Старозагорско

14:13, 31 окт 15 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жена и мъж пострадаха при катастрофи вчера в Старозагорско, съобщиха от полицията. И двамата са с еднакви наранявания.

 Около 15.47 часа на пътя от Стара Загора за Хасково, се е движел лек автомобил БМВ, управляван от неправоспособния Г. Б. на 38 г. от котелското село Градец. На прав участък е блъснат от навлизащия на пътното платно от отбивка и неспазващ предимство лек автомобил  "Опел Астра", управляван от Г. Д., на 73 г. от Гурково.

В резултат на удара, водачът на Опела е получил счупване на таза. Настанен е в хирургично отделение при УМБАЛ «Проф. Стоян Киркович» Стара Загора,  без опасност за живота.

Около 19.10 часа на автомагистрала "Тракия" край Стара Загора в посока изток, се  движел лек автомобил  "Грейт уол", управляван от 28 годишната С. Ш. от Бургас.  На прав участък, по неизяснени причини водачката губи управление над автомобила, който се удря в еластичната ограда, прекъсва я и навлиза в насрещните ленти за движение. В резултат на удара е увредена 26 метра предпазната еластична ограда.

С.Ш. е получила счупване на таза. Настанена е в хирургично отделение в УМБАЛ «Проф. Стоян Киркович» Стара Загора, без опасност за живота.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама