Красимир Кръстев с апел към гражданите на Сливен

16:05, 30 окт 15 / Политика 25 692 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на ПП „Движение 21” в Сливен Красимир Кръстев отправи апел към членовете на партията, симпатизантите, застъпниците и към съгражданите си.

В обръщението се казва: „След направения внимателен анализ на ситуацията за местните избори в Сливенски регион, както и на цялостната изборна обстановка в страната, местното ръководство на ПП „Движение 21” направи следните изводи:

1. Движението се представи добре на местните избори. Зад нас останаха три парламентарно представени партии;

2.Фактите предизвикват тежки съмнения за законосъобразното и почтено провеждане на изборите за местна власт. Имаме обосновани предположения за злоупотреба с власт от „силните на деня” и считаме, че хиляди български граждани не са имали възможност свободно да изразят своята политическа воля.

Имайки предвид горното фундаментално основание за законосъобразното функциониране на политическата система в парламентарната република, както и идеологочиския профил на ПП „Движение 21”, като центристка партия, със социална насоченост, че е коректно към нашите избиратели и симпатизанти да изразим явно своята позиция за балотажа на 1-ви ноември 2015 г.”

Кръстев обяви, че ПП „Движение 21” не остава без позиция и за балотажа в Сливен подкрепя кандидатурата на един от кандидатите за кмет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама