Великотърновското ОУ „Димитър Благоев“ навърши 50 години

16:06, 30 окт 15 25 165 Topnovini
Кметът на старата столица Снежана Данева приветства учителите и учениците на ОУ“Димитър Благоев“. Великотърновското училище отбеляза половинвековен юбилей.

В изпълненият до краен предел салон на читалище „Надежда“ изпълняващата длъжността „кмет на Община Велико Търново“ Снежана Данева-Иванова приветства учителите и възпитаниците на ОУ „Димитър Благоев“.

Тя се обърна към всички с думи на благодарност и признателност за доброто образование, за добрите грижи, които учениците получават в училището с авторитет и престиж.

Тя пожела на директорката, на учителите и на учениците да продължат да работят за отстояване доброто име и високите постигнати резултати. Данева обяви пред събралото се множество, че във връзка с половинвековния юбилей и на училището и честване 75 години от обявяването му за базово

училище Община Велико Търново подарява поисканото от екипа на училището мултифункционално устройство- копирна машина, принтер и факс.Тя пожела на всички здраве и още много усилия за да отстояват постигнатите резултати и да бъдат сред водещите училища в Старата столица.

Гостите на тържественото събитие бяха поздравени с множество изпълнения на деца от детски градини и училища във велико Търново на препълнената с цветя сцена на читалище „Надежда“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!