Билетите за евродербитата на "Дунав 8806" официално в продажба

15:30, 30 окт 15 / Спорт 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес в мрежата на "EVENTIM.BG", както и онлайн чрез функцията "принтирай у дома" тръгват в продажба билетите за дербитата от FIBA EUROCUP на шампионките на България "ДУНАВ 8806" в новата перла на Русе "БУЛСТРАД АРЕНА".

Както вече съобщихме, неофициален старт на предварителната продажба на пропуските бе даден по време на Гала вечерта на "ВИП Клуб Дунав 8806", която се проведе в коктейлната зала на "Канев център Русенски университет" на 12 октомври вечерта. Събитието по традиция събра елита на Русе преди началото на баскетболния сезон, доказвайки за пореден път, че бизнесът и спортът носят само успехи, когато са заедно.

Още тогава бяха продадени 210 билета за първия евро мач на "сините феи" в Русе - срещу шведския "Люлео" на 5 ноември.

Следващото домакинство на дунавки от втората по сила надпревара на "Стария континент" е срещу "Енергия" Иваново от Русия на 12 ноември, а третото - срещу "Истанбулски Университет" от Турция на 3 декември.

Всички мачове започват в 18:00 ч. в "БУЛСТРАД АРЕНА", като вратите на залата ще бъдат отворени в 17:00 ч.

Баскетболистките на "ДУНАВ 8806" вече записаха специални призиви за подкрепа към своите фенове, които ще бъдат достъпни в социалните мрежи и платформите за видео споделяне още от утре.

Както вече обявихме, цените на билетите се запазват на нива от 8 и 10лв. От понеделник, 2 ноември, ще функционира новата и луксозна каса на "EVENTIM.BG" в "БУЛСТРАД АРЕНА", която ще работи от 15:00 до 19:00ч. всеки ден от понеделник до петък.

Освен това на 25 ноември в "БУЛСТРАД АРЕНА" ще се проведе и квалификационният мач за Европейското първенство за жени между националните отбори на БЪЛГАРИЯ и ГЪРЦИЯ.

Нека подкрепим мощно момичетата в предстоящите битки в името и за честта на Русе и България!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама