За отрицателно време: Раздадоха бюлетините за втори тур на изборите в Пловдивско (снимки)

14:54, 30 окт 15 / Общество 25 186 Topnovini
За по-малко от два часа днес разпределихме и раздадохме всички бюлетини за предстоящия втори тур на местните избори в неделя – 1 ноември, съобщиха от Областна администрация в Пловдив.

Както и за първия тур, проведен на 25 октомври, камионът с бюлетините пристигна запечатан с индивидуална пломба с номер, разпломбирана от изпълняващият длъжността главен секретар на Областна администрация в присъствието на упълномощените представители на Общинските избирателни комисии от областта.

В 13 от общо 18 общини от област Пловдив ще се гласува на балотаж за избор на кмет на общинския град, а в Пловдив на балотаж се явяват и кандидатите за кметове на шестте района на града.

На първи тур бяха избрани кметовете на общините Кричим, Марица, Лъки, Раковски и Садово.

В община Асеновград балотажи ще има и в кметствата: Козаново, Леново, Нареченски бани, Бачково, Новаково, Стоево, Тополово и Долнислав. В община Брезово в кметствата на Върбен, Чоба, Борец, Стрелци. В община Калояново в кметствата: Ръжево Конаре, Сухозем, Долна махала, Главатар, Ръжево и Житница. В община Карлово в кметства: Христо Даново, Войнягово, Васил Левски, Ведраре, Розино, Слатина, Столетово, Баня, Бегунци, Иганово и Дъбене. В община Лъки в кметството на  с. Белица. В община Марица в кметствата: Манолско Конаре, Войводиново, Радиново, Строево, Труд, Крислово, Маноле, Ясно поле, Войсил, Рогош, Бенковски и Калековец. В община Първомай в кметствата: Брягово, Виница, Градина, Драгойново, Буково, Бяла река, Караджалово и Дълбок извор. В община Раковски - в Чалъкови и Белозем. В община Родопи в кметствата: Храбрино, Марково, Брестник, Първенец, Ягодово, Цалапица, Браниполе, Брестовица, Устина. В община Садово в кметствата: Поповица, Милево, Караджово. В община Съединение в кметствата: Правище, Церетелево, Драгомир, Любен. В община Хисаря в кметствата: Красново, Паничери, Ново Железаре, Старосел. В община Стамболийски в кметствата: Куртово Конаре, Триводици и Ново село.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!