Автомобил "Тойота" се преобърна край Варна, три момичета са в болница

14:45, 30 окт 15 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три момичета са настанени във варненската болница "Св. Анна" след катастрофа на пътя от Виница за Варна, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в четвъртък, 29 октомври.

Зад волана на автомобил "Тойота" стояла 20-годишна варненка с инициали В. К. До инцидента се стигнало при навлизане в ляв завой. Шофьорката загубила контрол над колата и се блъснала в ограда, а след това превозното средство се преобърнало.

Водачката и пътничка от автомобила са със сътресение на мозъка. Непълнолетно момиче, возещо се в колата също е пострадало. То е с фрактура на таза. Трите момичета са настанени в болница за лечение и наблюдение, като за живота им няма опасност. По случая е образувано досъдебно производство.

Същия ден, няколко часа по-рано е катастрофирал 36-годишен мотоциклетист. Инцидентът е станал на около 40 метра преди кръстовището на бул. "Княз Борис I" и ул. "Васил Друмев". Варненецът е загубил контрол върху мотоциклет с марка "Сузуки" и паднал на пътното платно. Причината за катастрофата е движение с несъобразена с пътните условия скорос. 

Мотоциклетистът е получил фрактура на подраменната става на дясната ръка. Прегледан е в болница и освободен за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама