"Дунав": Благодарим за подкрепата в Ловеч, очакваме ви в понеделник на Градския в Русе

14:49, 30 окт 15 / Спорт 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ФК "Дунав" изказва благодарност за подкрепата, която осигуриха феновете на отбора в Ловеч.

Припомняме, че "драконите" отстъпиха на "Литекс" с 2:4 в мач от турнира за Купата на България.

"Момчетата на Веселин Великов се представиха повече от достойно срещу един от най-добрите отбори в България. Освен головете на Юлиан Ненов и Йордан Димитров, създадоха положения, които можеха да доведат до различен резултат. Две грешки през второто полувреме и по-голямата класа на съперника обаче оказаха влияние. Въпреки това и въпреки работния ден отборът на "Дунав" бе подкрепен през цялото време от немалко русенци, които накараха нашите футболисти да се чувстват като у дома си. Няма как да не благодарим на всички, които бяха на стадиона в Ловеч в този ден", заявиха от ръководството на клуба.

В тази връзка клубната управа припомня още, че следващият мач на "драконите" е насрочен за 2 ноември, понеделник, от 14:30 ч. на Градския стадион в Русе. Техен съперник е тимът на "Пирин" Разлог.

Предварителната продажба на билети вече е стартирала. Пропуските са достъпни в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и ул. "Плиска" 94. В деня на мача, понеделник, те ще могат да бъдат намерени на същите места до 12 ч., а след 13 ч. - на касите на Градския стадион.

"Вярваме, че верните ни фенове отново ще са с нас и ще подкрепят отбора, както винаги са го правили", казаха още от ръководството на ФК "Дунав".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама