Мощна подкрепа за Марияна Пасева в Тервел

14:42, 30 окт 15 / Политика 25 648 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С мощна подкрепа кандидатът на кмет на Тервел Марияна Пасева излиза на втория тур на местните избори. Издигната от Местна коалиция „За нов Тервел“, обединяваща ДПС, НДСВ и БЗНС „Александър Стамболийски”, преди балотажа тя получи безрезервното доверие на още политически формации, което я прави фаворит за предстоящия вот. 

Сред заявилите подкрепата си за нея са и кандидатите за кмет на Община Тервел от ЕНП, Движение 21 и Местна коалиция „Кан Тервел”. Преди балотажа в неделя Марияна Пасева, която ще се изправи срещу кандидата на БСП Живко Георгиев, който се бори за пети мандат, се радва на растящо доверие, както от политици, така и от гражданите на община Тервел.

Марияна Пасева благодари на всички за подкрепата, която получава преди втория тур.

„С акта на доверие кандидатите за кмет на Община Тервел от ЕНП, Движение 21 и МК „Кан Тервел доказаха, че милеят за бъдещето на общината и са истински тервелчани. Това ме кара да се чувствам още по-уверена и силна за балотажа в неделя“, допълни Марияна Пасева.

В навечерието на втория тур на вота за кмет на Община Тервел тя заяви: „Местните избори са със силен мажоритарен елемент. В национален мащаб изборите на 25 октомври категорично показаха, че там, където има успешни действащи кметове, обикновено те печелят с огромно мнозинство и не се стига до втори тур. Резултатите в Тервел са своеобразен вот на недоверие към Живко Георгиев и екипа му. Мнозинството тервелчани са недоволни  и обезверени от това управление. Затова на 1 ноември - Деня на народните будители, призовавам всички, които желаят да се отвори нова страница за Община Тервел, да гласуват с бюлетина №4!”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама