Ламбо се включи в битката за Шумен

13:47, 30 окт 15 / Политика 25 520 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Легендата на родното кино призовава за подкрепа на Иван Иванов.

Легендата на родното кино и безусловен авторитет в българската левица проф. Стефан Данаилов се включи в предизборната надпревара за Шумен. Той стори това дистанционно, поради здравословно неразположение, което не му позволи да се срещне с шуменци очи в очи.

Във видеоизявление Ламбо призовава гражданите на възрожденския град в Деня на народните будители – 1 ноември, да си спомнят от къде е тръгнала БСП и какви идеи е отстоявала, за да ги реализират с гласа си за кандидата на социалистическата партия в Шумен Иван Иванов.

"Иван го познавам отдавна. Той е млад и образован човек, чиято биография е доказателство за това, че познава добре общинската проблематика и е на "ти" с европейските фондове", изтъква в телевизионното интервю проф. Данаилов.

"След неделя цяла България е ГЕРБ. Но ние това сме го преживели през 1995 г., когато Клара Маринова показа червена картата на страната, а после видяхме какво ни се случи. Не е хубаво толкова власт да се концентрира в едни ръце. Това успокоява политиката, но не и хората", смята Стефан Данаилов.

"Най-голямата болка на хората е мизерията и срещу нея трябва да се работи. За Шумен трябва да се говори повече – това е град с Театър, с прекрасен музей, със симфоничен оркестър, с традиции и той заслужава да избере своя млад, енергичен и социално мислещ кмет", категоричен е Данаилов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама