Община Шумен обяви поръчка за зимно поддържане за 144 хил. лв.

12:02, 30 окт 15 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществена поръчка за зимно поддържане – снегопочистване, опесъчаване, лугиране на общинска пътна мрежа за 2016 г. обяви община Шумен. Прогнозната стойност на поръчката е 144 хил. лв. без ДДС.

Според обявлението, публикувано в сайта на Агенцията по обществени поръчки, ще бъдат почиствани, опесъчавани и лугирани 142.524 км пътни настилки в общината, квартали на града и селата на територията на община.

Договорът за изпълнение на поръчката е за една календарна година от 1 януари 2016 г. до 31 декември 2016 г.

Средствата за зимното поддържане на общинската пътна мрежа на територията на община Шумен и улиците в селата и кварталите „Дивдядово”, „Мътница” и „Макак” се осигуряват от целева субсидия и бюджета на общината.

Фирмите, които желаят да участват в процедурата по избор на изпълнител за зимното поддържане, трябва да разполагат най-малко със следното собствено или наето оборудване: роторен снегорин – 1 бр.; снегорин с гребло – 10 бр.; пясъкоразпръсквачи – 4 бр.; лугоразпръсквачи – 2 бр.; челен товарач – 4 бр.; автогрейдер – 1 бр.; влекач – 1 бр.; лек автомобил с повишена проходимост – 1 бр.

Фирмите трябва да докажат, че имат възможност за привличане на допълнителна техника за снегопочистване при настъпване на опасни метеорологични явления със срок на привличане до два часа от момента на предаване на искането от страна на община Шумен.

Участниците в процедурата трябва да разполагат с квалифицирани специалисти, които ще вземат участие в изпълнението на поръчката: двама технически ръководители, 25 машинисти, шофьори, работници.

Предложенията на фирмите ще бъдат оценявани по един критерий - най-ниска цена. 

Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е до 17,00 часа на 27 ноември. Офертите ще бъдат отворени в 10,00 часа на 30 ноември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама