Забранява се продажбата на алкохол на 1 ноември в Пловдив

11:57, 30 окт 15 / Политика 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с провеждането на втори тур на местните избори в неделя и. д. кмет на Пловдив инж. Димитър Кацарски издаде заповед, с която разпорежда на районните кметове да организират опазването на обществения ред , съгласувано и съвместно с органите на полицията.

Целта е да се осигури нормална обстановка в изборния ден.

Районните кметове трябва да забранят продажбата, сервирането и употребата на алкохол и спиртни напитки в административно-териториалните граници на Пловдив - в заведенията за обществено хранене и други обществени места.

Изключение ще има за тези, в които се провеждат предварително планирани семейни тържества, за периода от 06,00 ч. до 20,00 ч. на 01. 11. 2015 г.

Преустановява се издаването на разрешения и уведомления за провеждане на масови мероприятия на територията на Община Пловдив в изборния ден, за да не се създават предпоставки за нарушаване на обществения ред.

Общинската и районните администрации, ОП "Общинска охрана", Сектор "Общинска полиция–Пловдив", EVN - България и РД "Пожарна безопасност и защита на населението" на територията на Община Пловдив трябва да създадат необходимата организация за осигуряване на нормални условия в изборния ден до окончателното приключване на изборите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама