Българска компания впечатли с мобилен суши конвейр на изложба в Милано

16:23, 27 окт 15 / Общество 25 155 Topnovini
PROJECT BG161РО003 – 4.2.01-0001,

“PROMOTION OF THE INTERNATIONALIZATION OF THE BULGARIAN ENTERPRISES”

Проект № BG161РО003 – 4.2.01-0001, „НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ”

This project is financed by the European fund for regional development through an Operational programme “Development of the competitiveness of the Bulgarian economy” 2007 – 2013

Този проект е получил финансиране от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013

Българска компания впечатли с мобилен суши конвейр на изложба в Милано

Български компании участват на национален щанд, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия на специализираната международна изложба за хотелско и ресторантьорско оборудване HOST 2015. Събитието се провежда от 23 до 27 октоври 2015 г. в гр. Милано, Италия. Компанията „Стефан Щерев“ ЕООД впечатли посетителите с първия мобилен суши конвейр, произведен в България. Предприятието „ГЕСОП“ ЕООД представи на българския щанд нов модел на открита хладилна витрина за промоция на хранителни продукти и цветя, произведена под марката "Брист". „АБ ТЕРМ“ ООД предизвика интереса на посетителите със своята иновативна система за поддържане на температурата на обработените хранителни продукти, както и с изделията от високия клас H2 и H3, с които се оборудват ресторантите с кухни, клас Michelin. Особен интерес предизвикаха нестандартните продукти за ресторантско оборудване от неръждаема стомана на компания „ИНОКС Р“ ЕООД, както и миксера за смесване на сухи продукти.

На изложението самостоятелно се представиха "Аглика трейд" ООД, "Бианчи кафе" ЕООД и Refripro BPR Ltd.

Тридесет и осмото издание на международната специализирана изложба за хотелско и ресторантьорско оборудване HOST 2015 е най-значимата проява за сектора в Европа и е абсолютен лидер в ХоРеКа индустрията, ресторантьорството, хотелиерството, както и търговията на едро и дребно. Проявата е изключително място за срещи на водещи производители на пазара и топ купувачите от цял свят.

Представени са основно следните сектори:

  · Професионално оборудване, Хляб и хлебни изделия, Пица, Паста;

  · Кафе, Чай, Бар, Кафе машини, Вендинг, сладолед, сладкарски и захарни изделия;

  · Обзавеждане, Прибори за хранене.

HOST 2015 наложи високо качество на международния бизнес пазар. Тази година на изложението участват 2 000 изложители от 714 държави, като за първи път участват Норвегия, Малайзия и Кипър.

Българското участие на националния щанд е по проект „НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!