Ремонти спират водата в центъра на София и някои от крайните квартали

07:30, 26 окт 15 / Общество 25 230 Шрифт:
Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в центъра на столицата и в някои от крайните квартали на 26 октомври, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шар планина“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Шар планина“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“ При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Шар планина“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Кънев“ жк. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Маестро Кънев“ от ул. 678 до ул. 676 по ул. „Маестро Кънев“ от ул. 676 до ул. „Брезов рид“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Кънев“ ъгъла с ул. 676.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Враня“, ул. „Тополите“, ул. „Пенчо Славейков“, ул. „Христо Ботев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Враня“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Глас народен“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Глас народен“ от ул. „Единство“ до ул. „Лазар Михайлов“ по ул. „Лазар Михайлов“ от ул. „Геле Китов“ до ул. „Глас народен“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

ул. „Лазар Михайлов“ ъгъла с ул. „Глас народен“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Усойка“ с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Усойка“, ул. „Толумска махала“, ул. „Бурновска махала“, ул. „Цар Симеон“ от №91 до №140 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Толумска махала“ №11.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама