Стефан Михайлов: Гласувам за нещо различно, за по-добро развитие на Велико Търново

14:59, 25 окт 15 / Политика 25 224 Шрифт:
Topnovini
Кандидатът за кмет Стефан Михайлов упражни правото си на глас в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“. Той дойде в избирателната секция, заедно със съпругата си и двете си деца, малко след 12.00ч. „Гласувам за нещо различно, за по-добро развитие на Велико Търново“, каза преди да гласува Стефан Михайлов.

Той призова всички търновци да излязат и да дадат своя вот, защото само така могат да определят живота си и бъдещето на града ни. „Хора, нещата зависят от вас. Аз винаги съм бил оптимист и се надявам след 4 години тук да се живеем по-добре.

Искам да кажа на всички, че думите, които изрекохме по време на кампанията са истина и ние ще правим така, че нещата, за които говорихме, да се случват. Искам тук хората да бъдат по-щастливи, да имат работа, да имат по-стабилни доходи, децата да не бягат от града“, посочи Михайлов.

Той благодари на хората, които в днешния ден ще упражнят правото си на глас. „Надявам се опашките да не обезсърчат хората и те да изразят своя вот. Важно е великотърновци да изразят своя свободен вот, независимо за кого ще гласуват“, подчерта още кандидатът за кмет Стефан Михайлов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.