Хасан Хасанов: Гласувах за промяната, която се очаква от дълги години

13:22, 25 окт 15 / Политика 25 234 Topnovini
Гласувах за промяната, която се очаква от дълги години, каза кандидатът за кмет на община Разград Хасан Хасанов след като упражни правото си на глас на местните избори и в националния референдум. Той гласува в секция в родното си село Дянково.

Хасанов подчерта, че в община Разград трябва да се обърне повече внимание на малките населени места. По думите му това, което се прави в момента е добре и хубаво, но много малко средства и внимание се отделят за населените места. Хасанов смята, че основният проблем в общината това е асфалтирането, както и ред други неща, които могат да се направят. Според него не,  че е нямало желание досега, най-вероятно не се е намерил подходящият вариант и достатъчно ресурси. Надявам се отсега нататък да направим така, че да се случват нещата, каза той.

Кандидатът за кмет на Разград коментира още, че има и проблеми, свързани със социалната политика, които трябва да се променят. По думите му населението по селата е остаряващо и според него имат необходимост от малко по-добро отношение към тях.

Хасан Хасанов смята още, че трябва да се промени и отношението на хората към общинската администрация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!