Документи за самоличност ще се издават и в изборния ден в Русе

11:11, 24 окт 15 / Общество 25 128 Шрифт:
Topnovini
Създадена е необходимата организация българските граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи (лична карта или личен/зелен паспорт) защото са изгубени, откраднати, повредени, унищожени или с изтекъл срок, да имат възможност да упражнят правото си на глас, като се снабдят с необходимите документи. Информацията съобщава ОД на МВР - Русе.

На 24 октомври (събота) звената за издаване на документи за самоличност в сградата на ОДМВР Русе (бул. Ген.Скобелев 49) и в районните управления в градовете Бяла, Две могили, Ветово, Сливо поле ще бъдат отворени от 08.30 ч. до 17.30 ч., а на 25 октомври /неделя/ - от 08.00 до 18.30 часа. 

Служителите на група „Миграция” при ОДМВР - Русе също ще оказват съдействие на гражданите от Европейския съюз, заявили желанието си да участват в местните избори, да се сдобият с необходимите документи за гласуване /при изгубено, откраднато, повредено или унищожено удостоверение за пребиваване в страната/. За да получат документ те трябва да подадат лично заявление в звеното “Миграция” в ОДМВР – Русе, на бул. “Ген.Скобелев” 49.

Подробна информация можете да откриете на сайта на ОД на МВР - Русе.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.