Кандидатите на "Отечество" обещаха да нямат други идоли освен варненци

16:00, 23 окт 15 / Политика 25 156 Topnovini
Партия "Отечество закри кампанията си снощи във Фестивалния и конгресен център с постановката "Службогонци“.

Преди това обаче кандидатите за общински съветници се заклеха да спазват неотлъчно десет десет принципа:

Да нямат други идоли освен варненци; Да направят от администрацията работещ орган, а не служебно място; Да останат докрай честни пред избирателите си; Да не злоупотребяват с доверието на хората и обществените финанси; Да извадят на показ всяка сделка с общинска собственост; Да не отстъпват и крачка назад от програмата си; Да направят Варна център на културния туризъм; Да осигурят на децата щастливо детство и места за спортуване; Да създадат повече възможности на младите за нови работни места; Да осигурят повече спокойствие и ред в град Варна. Обещанието беше дадено на фона на песента "Клетва“ на "Щурците“, изпълнена на акустична китара.

"Надяваме се "Отечество“ да има между 4 и 6 съветника, както и че нашите двама кандидати в „Аспарухово” Николай Бинев и "Владиславово” – Христо Георгиев ще отидат на балотаж и ще продължим борбата.Към момента се борим да бъдем трета политическа сила във Варна и заедно с ГЕРБ и Реформаторския блок да оформим необходимото мнозинство от 30 души в Общинския съвет. Ако направим една ретроспекция до момента, можем да кажем, че най-позитивната и интелигентна кампания беше на партия "Отечество”. "Отечество“ като местна партия ще бъде онова звено, което ще намали зависимостта на града от софийските централи на големите партии. Нека покажем, че можем да променим нещата и да сложим край на сбъркания преход. Варна го заслужава! И партия

"Отечество“ с бюлетина №22 ще бъде част от положителната промяна“, каза председателят на партията Цанко Цаков пред пълната зала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!