Георги Титюков: Гласувайте с № 6! Вие решавате бъдещето на Пловдив

15:16, 23 окт 15 / Политика 25 235 Шрифт:
Topnovini
Скъпи приятели,

Ние, от Коалиция "КАУЗА ПЛОВДИВ", издигнахме най-великата листа от 51 кандидати за общински съветници. Почетно място в нея заемат двама от най-видните спортисти в България - олимпийските, европейски и световни шампиони по кану-каяк Николай Бухалов и по вдигане на тежести Асен Златев. Двамата придават най-голяма тежест на листата със своите общо 4 олимпийски и 11 световни медала. Сферата на културата също има значително присъствие в лицето на Георги Иванов - Жорж Трак, Маргарита Джарова - дългогодишен директор на НХГ "Цанко Лавренов",  Мая Тодорова - Ковачева - цигулар. Едуард Сарафян - преподавател в АМТИИ. В листата също така са съдовият хирург д-р Васил Бацелов, д-р Павлина Благоева - стоматолог, юристи, инженери, икономисти, психолози, журналисти, учители и хора развили собствени икономически инициативи.

Сега се обръщаме към Вас с призив! Кауза, която да споделим заедно и да осигурим едно по-добро бъдеще на децата нa Пловдив. Да има повече детски и спортни площадки, повече градинки. Да има повече места за паркиране. Да осигурим 10 500 нови работни места. Да облекчим драстично автомобилния трафик, като повдигнем железопътната линия по бул. "Копривщица", изградим нов автомобилен мост над река Марица, изградим бул."Северен" (от моста на Адата до бул. "Брезовско шосе" и "Карловско шосе"), разширим и ремонтираме основни пътни артерии - бул."Руски", бул."Коматевско шосе", бул."6 септември"; бул."Васил Априлов"; подменим паважа с асфалт на ул. "Гладстон", както и на бул."Марица" юг - от Водната палата до бул."Източен".

Да използваме по-рядко колите си или да стоим по-малко в задръствания, да намалим замърсяването на въздуха. Да ремонтираме стадион Пловдив и да осигурим повече места за спорт и отдих, като изградим Екопарк "Марица". Да създадем нови спортни зони - до зала "Колодрума" и до зала "Дунав" за широко обществено ползване, като тази до Младежкия център; да изградим 50 м закрит плувен басейн (до басейн "Младост")! Да осигурим на родителите си по-спокойни старини и да задържим младите, талантливите и работливите. Да се погрижим Пловдив да бъде не само един от-най-хубавите градове в България, но и в Европа. Да  поканим целия свят да види Пловдив и да затаи дъх  пред красотата му.

Ние, от Коалиция "КАУЗА ПЛОВДИВ", знаем, че без Ваша помощ всичко това е невъзможно да се случи. Затова имаме нужда от Вашата подкрепа на 25 октомври като гласувате за нас два пъти с № 6 в бюлетината - за общински съветници и за районни кметове . Не оставайте избора за това какъв да бъде Пловдив на хора, които се водят само от корпоративния и партиен интерес.

Пловдив има нужда от кауза и от хора, които да работят за нея!

Трябва да се борим за мечтите си, трябва да се борим за Пловдив, защото Пловдив не е просто град. Пловдив е КАУЗА!

Излезте, гласувайте и не се продавайте!

ГЛАСУВАЙТЕ В ЦЕЛИЯ ГРАД С № 6 ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И №6 ЗА РАЙОННИ КМЕТОВЕ, НЕЗАВИСИМО В КОЙ РАЙОН НА ГРАДА СТЕ!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама