Мощна офицерска подкрепа за кандидата за кмет на ПАТРИОТИТЕ- ВМРО

10:18, 22 окт 15 / Политика 25 152 Шрифт:
Topnovini
В своя нарочна декларация от 21 октомври 2015 г. Управителния съвет на Националното сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“ съобщи, че са взели решение на предстоящите местни избори да подкрепят кандидатурата на Искрен Веселинов за кмет на Община Русе, както и листата за общински съветници на ПАТРИОТИТЕ-ВМРО.

„За предстоящите на 25 октомври 2015 г. избори за общински кметове, общински съветници и кметове на кметства в община Русе подкрепя кандидатите на местна коалиция „Патриотите-ВМРО“. Определяме кандидатурата на г-н Искрен Веселинов за кмет на община Русе за достойна и обединяваща. Мнението ни е, че само Искрен Веселинов може да пребори престъпното статукво на властта в Русе, което доведе до превръщането на този прекрасен дунавски град в място със затихващи функции.

Русе заслужава кмет, който ще възроди традициите в града в сферата икономическото развитие и да работи за русенци с програмата си за спиране на негативните демографски тенденции в общината. Вярваме, че точно такъв кмет би бил Искрен Веселинов.“ пише в декларацията.

В последните години от управлението на бившия кмет Пламен Стоилов Община Русе изгуби значителна част от своето преимуществено положение, а декоративните ремонти, които превърнаха централната част на Русе в своеобразна емблема за това как не трябва да се управлява една цяла община, днес дни преди изборите, е по-скоро антиреклама за екипа на кандидата за кмет Стоилов и неговия Предизборен щаб.

Макар внушенията, че едва ли не изборите в Русе са предварително решени в полза на Стоилов, хората виждат и отчитат, че съществува деление на гражданите, фирмите, неправителствените организации на „наши“ и „чужди“, а обществените поръчки се реализират при пълна непрозрачност.

Забелязват, че кварталите и селищата от Общината бяха напълно пренебрегнати в последните 4 години, а Русе е на срамното 149-то място по усвояване на средства от ЕС. Тази порочен модел трябва да бъде преустановен, а за да се случи това за кмет на Община Русе трябва да бъде избран човек с ясна визия за развитие, какъвто е именно Искрен Веселинов, се казва още в декларацията.

Обединени от идеята, че русенската община се стопанисва по един изключително популистки начин, без ясна представа за реалните приоритети, няколко дни преди това своята подкрепа за кандидатурата на Веселинов за кмет обявиха и от ПП „Обединен блок на труда български лейбъристи“, както и „Българска партия либерали“.

По този начин зад Веселинов застава една сериозна маса от партии и организации, които желаят статуквото в Русе да се промени. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама